Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde kuran kerim görmek

Rüyada elinde kuran kerim görmek

Rüyada elinde kuran kerim görmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, hafifleyeceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinde kuran kerim gördüyseniz:

  • Baş dönmesi halsizlik gibi şikayetleriniz olabilir.

Rüyada kuranı kerimi elinde tuttuğunu görmek kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına tabir olunur.

Rüyada elinde kuranı kerim tutmak gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kuranı kerimi elinde taşımak maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine yorulur.

Rüyada kuranı kerimi eline almak iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada elinde kuran kerim görmek moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, rakiplerin başarı kazanacağına tabir olunur.

Rüyada elinde kuranı kerim taşımak karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, sevdiğine kavuşacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin elinde kuranı kerim görmek illet hastalıklara tutulmayacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuranı kerimi elinde görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments