Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranı kerimi elinde görmek

Rüyada kuranı kerimi elinde görmek

Rüyada kuranı kerimi elinde görmek bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına yorulur.

Rüyada kuranı kerimi elinde gördüyseniz:

  • Belli tercihlerinizin gerçekleşmesini sağlayabilecek bilgiler ortaya çıkabilir.

Rüyada birinin elinde kuranı kerim görmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine işarettir.

Rüyada elinde kuran kerim görmek öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, yeni fırsatlar sunulacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuranı kerimi elinde taşımak yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına rivayet eder.

Rüyada kuranı kerimi eline almak her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, çok daha fazla adım atacağına delalet eder.

Rüyada kuranı kerimi elinde görmek kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, tüm keyfinin kaçacağına alamet eder.

Rüyada elinde kuranı kerim taşımak kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine yorulur.

Rüyada elinde kuranı kerim görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada elinde kuranı kerim tutmak hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments