Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranı kerimi elinde taşımak

Rüyada kuranı kerimi elinde taşımak

Rüyada kuranı kerimi elinde taşımak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, çabalarının boşa çıkacağına, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, rızkın gittikçe azalacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuranı kerimi elinde taşımak gördüyseniz:

  • Evli veya uzun süreli ilişkisi olanlar farklı gelişmelerle karşı karşıya kalabilirler ya da macera istekleri artabilir.

Rüyada elinde kuranı kerim taşımak sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada kuranı kerimi elinde taşımak bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, mevki makam sahibi olunacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine inanılır.

Rüyada kuranı kerim taşımak dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına işarettir.

Rüyada kuranı kerimi taşımak iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada birinin elinde kuranı kerim görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada elinde kuranı kerim görmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine yorulur.

Rüyada elinde kuran kerim görmek vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, rahat bir hayata adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinde kuranı kerim tutmak başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments