Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranı kerimi eline almak

Rüyada kuranı kerimi eline almak

Rüyada kuranı kerimi eline almak burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuranı kerimi eline almak gördüyseniz:

  • İş bağlantılarınızı ya da bazı anlaşmaları genişletmenizi sağlayacak toplantılara katılabilirsiniz.

Rüyada kuranı kerimi elinde görmek kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinde kuranı kerim görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına yorulur.

Rüyada kuranı kerimi elinde tutmak uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine tabir olunur.

Rüyada kuranı kerimi eline almak nasibin bollaşacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuranı kerimi elinde taşımak kendi içindeki gücü keşfedeceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına işaret eder.

Rüyada elinde kuranı kerim tutmak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuranı kerimi elinde tuttuğunu görmek işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde kuranı kerim taşımak dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments