Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin elinde kuranı kerim görmek

Rüyada birinin elinde kuranı kerim görmek

Rüyada birinin elinde kuranı kerim görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, borçlarını ödeyip kurtulacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına alamet eder.

Rüyada birinin elinde kuranı kerim gördüyseniz:

  • Sırlar özel veya iş hayatınızdaki ilerlemenizi engelleyebilir.

Rüyada kuranı kerimi elinde görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine işaret eder.

Rüyada elinde kuranı kerim tutmak kişinin sıkıntıların artacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde kuranı kerim taşımak herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada kuranı kerimi elinde tutmak sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, işlerinin artacağına, işinin ehli durumuna geleceğine rivayet eder.

Rüyada kuranı kerimi elinde taşımak sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuranı kerimi eline almak maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuranı kerimi elinde tuttuğunu görmek sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde kuranı kerim görmek cesaret gerektiren işlere gireceğine, yeni işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments