Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde kuranı kerim tutmak

Rüyada elinde kuranı kerim tutmak

Rüyada elinde kuranı kerim tutmak iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, kazancının da azalacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinde kuranı kerim tutmak gördüyseniz:

  • Kurumsal şirketler, devlet daireleri ya da üst pozisyondaki kişilerle diyaloglarınızda kelimelerinizi manipüle etmeye çalışan kişilerle karşılaşabilir sorunlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada kuranı kerimi elinde tutmak hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine rivayet eder.

Rüyada elinde kuranı kerim tutmak yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, yapılan işte ustalaşılacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuranı kerim tutmak kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuranı kerimi tutmak büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine rivayet eder.

Rüyada kuranı kerimi eline almak hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına inanılır.

Rüyada kuranı kerimi elinde taşımak bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına rivayet eder.

Rüyada elinde kuran kerim görmek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada elinde kuranı kerim görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine, daima önüne bakacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments