Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde kelebek görmek

Rüyada elinde kelebek görmek

Rüyada elinde kelebek görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, maddi kayıpların olacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, kendi içindeki gücü keşfedeceğine, çok büyük mutluluk duyacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına işaret eder.

Rüyada elinde kelebek gördüyseniz:

  • Entelektüel zevklerinizi geliştirmek için etkinliklerde bulunmalı, aktif olmalısınız.

Rüyada elinde kelebek görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine alamet eder.

Rüyada kelebeğin eline konduğunu görmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına işarettir.

Rüyada kelebek toplamak rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, bazı engellerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kelebek öpmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına rivayet eder.

Rüyada uçmayan kelebek görmek kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kelebek sürüsü görmek toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, hayırlı haberlere, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine yorulur.

Rüyada kelebeğin başına konduğunu görmek müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada büyük kelebek görmek inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments