Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelebek öpmek

Rüyada kelebek öpmek

Rüyada kelebek öpmek iyi insanlarla arkadaş olunacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kelebek öpmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişinin güzel bir jestiyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kelebek öpmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine yorulur.

Rüyada kelebeğe dönüşmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına alamet eder.

Rüyada kelebek koza görmek aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, düşünmeden hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kelebek yakalamaya çalışmak çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kelebek böceği görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocaman kelebek görmek hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına yorulur.

Rüyada kozada kelebek görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine tabir olunur.

Rüyada eve kelebek girdiğini görmek büyük kazançlar getireceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments