Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelebek toplamak

Rüyada kelebek toplamak

Rüyada kelebek toplamak parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına rivayet eder.

Rüyada kelebek toplamak gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan dost veya arkadaşlarınızdan haber alacaksınız.

Rüyada kelebek toplamak başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurt kelebek görmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor kelebek görmek gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, kazancının artacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada çok büyük kelebek görmek zor günlerin yaşanacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz kelebek görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, kendisi için mal mülk alacağına yorulmaktadır.

Rüyada parlayan kelebek görmek olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine alamet eder.

Rüyada kelebekli toka görmek zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada denizde kelebek görmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments