Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde kar tutmak

Rüyada elinde kar tutmak

Rüyada elinde kar tutmak ağlayacağına, strese gireceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, kulluk derecesinin artmasına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına alamet eder.

Rüyada elinde kar tutmak gördüyseniz:

  • Başkalarının planlarındaki değişiklikler nedeniyle sorun yaşanabilir.

Rüyada elinde kar tutmak eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne karnındaki bebeğin elini tutmak işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kar tutmak haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin birinin elini tutmak ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına delalet eder.

Rüyada yabancı bir kızın elini tutmak yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü babanın elini tutmak işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinde güvercin tutmak büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine delalettir.

Rüyada erkek arkadaşının elini tutmak ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments