Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin birinin elini tutmak

Rüyada sevdiğin birinin elini tutmak

Rüyada sevdiğin birinin elini tutmak keyfin ve ağız tadının kaçacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Memnuniyetsizlik gösteriyorsunuz.

Rüyada sevdiğin insanın elini tutmak sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin adamın elini tutmak hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, işlerinin istediği gibi olacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği çocuğun elini tutmak hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği insanın elini tutmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği adamın elini tutmak insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin elini tutmak kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına inanılır.

Rüyada sevdiği erkeğin elini tutmak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin elini tutmak hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments