Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı bir kızın elini tutmak

Rüyada yabancı bir kızın elini tutmak

Rüyada yabancı bir kızın elini tutmak çok hayırlı insan olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, hedeflerinin başarıya ulaşacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada yabancı bir kızın elini tutmak gördüyseniz:

  • Uyumsuzluk arz edebilecek ortamlar oluşturmaktan kaçınmakta fayda var.

Rüyada yabancı bir kızın elini tutmak kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada yabancı kadının elini tutmak rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı erkek elini tutmak keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı birinin elini tutmak daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı erkeğin elini tutmak arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yabancının elini tutmak gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığın bir kızın elini tutmak girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına delalet eder.

Rüyada kızının elini tutmak dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments