Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercini elinde tutmak

Rüyada güvercini elinde tutmak

Rüyada güvercini elinde tutmak yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına yorulur.

Rüyada güvercini elinde tutmak gördüyseniz:

  • Resmi makamlarla olan işlerinizi veya varsa mahkeme işlerini halledin.

Rüyada elinde güvercin tutmak kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz güvercini elinde tutmak eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada güvercini elinde tutmak kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine işarettir.

Rüyada beyaz güvercin tutmak işsizseniz işe gireceğinize, sevinçli ve güzel bir haber almaya, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına alamet eder.

Rüyada yabani güvercin tutmak sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, eğitimlerinin iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin elde tutmak kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, çok daha iyi günler göreceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada güvercin tutmak bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok zor bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada güvercini tutmak bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments