Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercini tutmak

Rüyada güvercini tutmak

Rüyada güvercini tutmak içine büyük bir huzurun dolacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, yaşam refahının düşeceğine, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada güvercini tutmak gördüyseniz:

  • Ya da tam tersi, işlerinize karışılmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada beyaz güvercin tutmak üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada güvercin elde tutmak sinirlerinin yıpranacağına, kudretinin yerine geleceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabani güvercin tutmak birçok iş teklifi alınacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada elinde güvercin tutmak kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, mal kaybına uğrayacağına alamet eder.

Rüyada güvercini tutmak çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz güvercini elinde tutmak birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada güvercini elinde tutmak kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada güvercin tutmak aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments