Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabani güvercin tutmak

Rüyada yabani güvercin tutmak

Rüyada yabani güvercin tutmak ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, tüm gözleri üzerinde toplayacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, kötü karakterli bir kadına inanılır.

Rüyada yabani güvercin tutmak gördüyseniz:

  • Yardımlaşma aktivitelerinde bulunan kişiler çabalarının boşa gitmediğini görebilirler.

Rüyada yabani güvercin tutmak gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yabani güvercin görmek anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına yorulur.

Rüyada yabani güvercin avlamak uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabani ot toplamak yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, ileride çok zengin biri olacağına işarettir.

Rüyada yabani arı görmek uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, uzaktan haberler işiteceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine işaret eder.

Rüyada yabani atlar görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine işarettir.

Rüyada yabani keçi görmek hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Rüyada yabani kaz yakalamak yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, yeni iş fırsatları yakalayacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments