Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde cüz görmek

Rüyada elinde cüz görmek

Rüyada elinde cüz görmek kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, sıkıntı ile geçimini sağlamaya, yüksek mevkilere getirileceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına yorulur.

Rüyada elinde cüz gördüyseniz:

  • Bazı işlerin en baştan yapılması gerekebilir ya da belli düzeltmeler gerekebilir.

Rüyada elinde cüz görmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, yeni fırsatlar sunulacağına, refah içinde olacağına işaret eder.

Rüyada kuran cüz görmek çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cüz okumak Allah yolunda ilerleyeceğine, sevgisinin artacağına, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada elif cüzü görmek huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada cüz dağıtmak kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, başarılı çalışmalara imza atacağına, işindeki verimliliğinin artacağına rivayet eder.

Rüyada kuran cüzü görmek yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, başarılı bir insan olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada cüz kitabı görmek güzel ve hayırlı günler geçireceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına inanılır.

Rüyada kurandan cüz okumak maddi ve manevi olarak destek göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments