Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cüz okumak

Rüyada cüz okumak

Rüyada cüz okumak sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cüz okumak gördüyseniz:

  • Duygusal olarak oldukça hassassınız.

Rüyada elif cüzü okumak epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurandan cüz okumak para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine inanılır.

Rüyada cüz okumak geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına alamet etmektedir.

Rüyada cüz okuduğunu görmek çok daha büyük adımların atılacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yasin cüzü görmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, büyük bir sorun oluşacağına yorulmaktadır.

Rüyada elif cüzü görmek çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cüz kitabı görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada elinde cüz görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya, boş yere korku duyulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments