Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cüz kitabı görmek

Rüyada cüz kitabı görmek

Rüyada cüz kitabı görmek helal ekmek yeneceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, zinde kalacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, canlanacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cüz kitabı gördüyseniz:

  • Maddi anlamda destekleniyorsunuz.

Rüyada cüz kitabı görmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine işarettir.

Rüyada kuran cüzü görmek anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize inanılır.

Rüyada elif cüzü görmek sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına alamet eder.

Rüyada kurandan cüz okumak devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına delalet eder.

Rüyada cüz okumak ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, ilim irfan öğreneceğine inanılır.

Rüyada elif cüz görmek istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada cüz tutmak nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cüz almak büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments