Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cüz dağıtmak

Rüyada cüz dağıtmak

Rüyada cüz dağıtmak eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada cüz dağıtmak gördüyseniz:

  • Hislerinizi veya belli bir amacınızla ilgili düşüncelerinizi paylaşmanız çözüm üretmenizi ya da tecrübe kazanmanızı sağlayabilir.

Rüyada cüz dağıtmak yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada kurandan cüz okumak kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde cüz görmek önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada elif cüz görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine delalet etmektedir.

Rüyada kuran cüzü görmek her zaman haklının yanında olacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada cüz okuduğunu görmek kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada kuran cüz görmek zor günlerin yaşanacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada elif cüzü okumak çok daha güçlü biri haline geleceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments