Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran cüz görmek

Rüyada kuran cüz görmek

Rüyada kuran cüz görmek gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, iş projelerinin gerçek olacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, tatsızlıkların aşılacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuran cüz gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edemezseniz planlarınız bozulabilir veya tadı kaçabilir.

Rüyada kuran cüzü görmek mutluluk dolu haberler alacağına, hem hayatının kurtulacağına, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuran cüz görmek mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurandan cüz okumak yaşanan ayrılıkların biteceğine, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada cüz okumak kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada elif cüz görmek işinde büyük başarı elde edeceğine, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, çileli ve zorlu günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada elif cüzü okumak iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine delalettir.

Rüyada elinde cüz görmek darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine delalettir.

Rüyada cüz okuduğunu görmek yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments