Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran cüzü görmek

Rüyada kuran cüzü görmek

Rüyada kuran cüzü görmek yaşama olan inancını tazeleyeceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada kuran cüzü gördüyseniz:

  • Geleneksel bir girişiminizin veya bazı muhafazakar hareketlerinizin olumlu yansımaları olabilir.

Rüyada kurandan cüz okumak karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuran cüz görmek evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada kuran cüzü görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına yorulur.

Rüyada cüz almak her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada cüz kitabı görmek yeni çalışmalara girişileceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada cüz tutmak geçim sıkıntısı çekeceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada elif cüzü görmek kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada cüz okuduğunu görmek rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments