Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civcivi eline almak

Rüyada civcivi eline almak

Rüyada civcivi eline almak mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, kişinin sıkıntılarından arınacağına rivayet eder.

Rüyada civcivi eline almak gördüyseniz:

  • Sonradan acı çekmemek istiyorsanız, kendinizi ona kaptırmamakta yarar var.

Rüyada civciv eline almak bol şanslı bir döneme girileceğine, üzüntülerinin son bulacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada civcivi eline almak insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine yorulur.

Rüyada eline civciv almak kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada civcivi elinde görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada elinde civciv görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, zor bir duruma düşüleceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına işarettir.

Rüyada civciv satmak kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, ekmek bulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yumurtanın içinden civciv çıktığını görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada civciv horoz görmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments