Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civciv eline almak

Rüyada civciv eline almak

Rüyada civciv eline almak konfor içinde olacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, zor durumda kalınacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, refaha erişileceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına işarettir.

Rüyada civciv eline almak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız sıkıntılar nedeniyle ortaya çıkan huysuz halinizi üzerinizden atın.

Rüyada elinde civciv görmek iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, batıl amele yorulmaktadır.

Rüyada civcivi eline almak zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, isteklerine kulak vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada civcivi elinde görmek muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eline civciv almak başarı kaydedeceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, haksızlıklara uğranılacağına delalettir.

Rüyada civciv eline almak çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yumurtanın içinde civciv görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına işarettir.

Rüyada yatakta civciv görmek korkularını yeneceğine, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, eline geçen paraları tutamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı renk civciv görmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, gelirinin de garanti altında olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments