Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarım ve çeyrek altın görmek

Rüyada yarım ve çeyrek altın görmek

Rüyada yarım ve çeyrek altın görmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını atacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına işarettir.

Rüyada yarım ve çeyrek altın gördüyseniz:

  • Maddi konular imajınıza, ilişkilerinize veya bazı işlerinize zarar verebilir.

Rüyada çeyrek ve yarım altın görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada çeyrek yarım altın görmek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, borçlarının da kapanacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına delalettir.

Rüyada yarım ve çeyrek altın görmek istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza inanılır.

Rüyada çeyrek altın ve yarım altın görmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada çeyrek altının çalındığını görmek kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine tabir olunur.

Rüyada ölüden çeyrek altın almak hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, mutlu olacağınıza tabir olunur.

Rüyada çeyrek altın ve para görmek sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki tane çeyrek altın görmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments