Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde beyaz güvercin görmek

Rüyada elinde beyaz güvercin görmek

Rüyada elinde beyaz güvercin görmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına alamet eder.

Rüyada elinde beyaz güvercin gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda kendinizi aldatılmış hissedebilirsiniz ya da ani tepkileriniz kısa veya uzun vadede problem yaratabilir.

Rüyada beyaz güvercini elinde tutmak bereketin artacağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinde beyaz güvercin görmek o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının elinde güvercin görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine işarettir.

Rüyada güvercinin eline konduğunu görmek ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde güvercin tuttuğunu görmek eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına delalettir.

Rüyada güvercin eline almak hayırlı haberler alacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına inanılır.

Rüyada elinde güvercin tutmak yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güvercini elinde tutmak aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments