Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının elinde güvercin görmek

Rüyada başkasının elinde güvercin görmek

Rüyada başkasının elinde güvercin görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, gelirinin düşeceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, borçların kapanacağına, işinde aranan biri haline geleceğine, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada başkasının elinde güvercin gördüyseniz:

  • Kişiliğinizde bazı çekişmeler görülebilir.

Rüyada elinde beyaz güvercin görmek her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine delalet eder.

Rüyada beyaz güvercini elinde tutmak yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının elinde güvercin görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada güvercin eline almak huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına işarettir.

Rüyada elinde güvercin tutmak uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine rivayet eder.

Rüyada elinde güvercin tuttuğunu görmek insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına yorulmaktadır.

Rüyada güvercini eline almak uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada güvercini elinde tutmak işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, insanlardan takdir toplayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments