Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin eline almak

Rüyada güvercin eline almak

Rüyada güvercin eline almak keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada güvercin eline almak gördüyseniz:

  • Birlikte yaşadığınız veya çalıştığınız insanlarla gereksiz yere tartışmalara girmeyin.

Rüyada güvercini elinde tutmak yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine işaret eder.

Rüyada elinde beyaz güvercin görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada güvercin eline almak elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada eline güvercin almak çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde güvercin tuttuğunu görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada güvercinin eline konduğunu görmek birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına yorulur.

Rüyada elinde güvercin tutmak zafer elde edeceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine alamet eder.

Rüyada güvercini eline almak vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, günah işlemeyi terk edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments