Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde ateş tutmak

Rüyada elinde ateş tutmak

Rüyada elinde ateş tutmak haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde ateş tutmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, sosyal yaşamınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda gizli yürütülen çalışmalar yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada elinde ateş tutmak kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kor ateş tutmak kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına tabir olunur.

Rüyada ateşi tutmak kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine yorulur.

Rüyada ateş tutmak kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına yorulmaktadır.

Rüyada elinde ateş söndürmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ateşi eline almak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, bekarlar için evlenmeye, hayatının olumsuz yönde değişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ateşe elini sokmak sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada elini ateşe sokmak maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, çok büyük bir rahata ereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments