Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateşi tutmak

Rüyada ateşi tutmak

Rüyada ateşi tutmak aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, sorunlarını unutacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada ateşi tutmak gördüyseniz:

  • İmajınızı yenilemeniz gerekiyor.

Rüyada elinde ateş tutmak arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ateşi tutmak insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kor ateş tutmak arabalara ve topraklara sahip olacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ateş tutmak iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ateşe doğru yürümek daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, arzularına kavuşacağına, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına rivayet eder.

Rüyada ateşe kağıt atmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine delalettir.

Rüyada ağzından ateş çıkarmak kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada çocuğu ateşe atmak arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments