Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateş tutmak

Rüyada ateş tutmak

Rüyada ateş tutmak herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, ekmek bulamayacağına işaret eder.

Rüyada ateş tutmak gördüyseniz:

  • Yeni bir şeye başlamak istiyorsanız mevcut durumunuza dürüst yaklaşmanız gerekiyor.

Rüyada ateş tutmak deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinde ateş tutmak varlık içinde yokluk çekileceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada ateşi tutmak düşünmeden hareket edeceğine, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine işaret eder.

Rüyada kor ateş tutmak eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına tabir olunur.

Rüyada mezarda ateş görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine delalettir.

Rüyada silahla ateş altında kalmak çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına alamet eder.

Rüyada birinin sana silahla ateş ettiğini görmek sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine yorulur.

Rüyada sönmüş ateşi alevlendirmek kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments