Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elf görmek

Rüyada elf görmek

Rüyada elf görmek çok büyük adımlar atacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine yorulur.

Rüyada elf gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında veya etkili kişilerle ilişkilerde iletişimle ilgili problemler yaşanabilir.

Rüyada ölünü elini öpmek dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelin el çiçeği görmek kişinin malını kaybedebileceğine, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına işaret eder.

Rüyada eli titremek pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine delalettir.

Rüyada kabeye el sürmek uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, içinin ve kafasının da rahat edeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına tabir olunur.

Rüyada eski kocanın elini tutmak rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin elinde telefon görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına yorulur.

Rüyada ölü eli görmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpeğin eline işediğini görmek büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, razı geleceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments