Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü eli görmek

Rüyada ölü eli görmek

Rüyada ölü eli görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına inanılır.

Rüyada ölü eli gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı işleri daha iyi yapabilmesi, daha verimli sonuçlar alabilmesi ya da daha hızlı ilerleyebilmesi için fikirleriniz olabilir.

Rüyada ölünün elinde silah görmek büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün elinde bilezik görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü birinin elini öpmek üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünü elini öpmek tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına yorulur.

Rüyada bir ölünün elini tutmak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, dertlerinin sona ereceğine inanılır.

Rüyada ölü birini elini öpmek çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına işaret eder.

Rüyada ölüyle konuşmak elini öpmek sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, boş yere korku duyulacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün elinde tesbih görmek çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments