Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eli titremek

Rüyada eli titremek

Rüyada eli titremek zorluklarının kalmayacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine işarettir.

Rüyada eli titremek gördüyseniz:

  • Elinizden geldiği kadar hafif yemekleri tercih etmeniz gerekiyor.

Rüyada elleri titremek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına delalettir.

Rüyada eli titremek kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada korkudan titremek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, maddi olanakların artacağına delalettir.

Rüyada soğuktan titremek dolayısıyla geleceğine, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada namaz kılarken titremek sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada üşümek titremek kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada sinirden titremek moralinin yerine geleceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına işarettir.

Rüyada namazda titremek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments