Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elele merdiven çıkmak

Rüyada elele merdiven çıkmak

Rüyada elele merdiven çıkmak kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına inanılır.

Rüyada elele merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Parasal konulara yönelik daha farklı beklentiler içine girmeniz mümkün.

Rüyada elele merdiven çıkmak sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi başkasıyla elele görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, çok daha fazla adım atacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine inanılır.

Rüyada biriyle elele olmak dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı başkasıyla elele görmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, dertlerin artacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle elele yürümek şansının kendisinden yana olacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, işinde ustalaşacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle elele gezmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle elele görmek topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, neşe içinde olacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla elele görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments