Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla elele görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla elele görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla elele görmek sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, mutluluğunun büyüyeceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla elele gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde bazı gerginlikler yaşamanız mümkündür.

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla elele görmek ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki kişiyi elele görmek insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki kişinin elele tutuştuğunu görmek insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinle elele gezmek artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinle elele görmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kızı başkasıyla elele görmek kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine delalettir.

Rüyada sevdiğini başkasıyla elele görmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, kendisine kızacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinle elele yürümek başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments