Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle elele gezmek

Rüyada sevgiliyle elele gezmek

Rüyada sevgiliyle elele gezmek kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, canlanacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, fırsatların istenmeden harcanacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyle elele gezmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya önemli ilişkilerinizi ciddiye almalısınız.

Rüyada sevgiliyle elele gezmek anne babanın bu sayede mutlu olacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinle elele gezmek makbul olmayan işler yapacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi başkasıyla elele görmek hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle elele görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, maddi konuda zayıflayacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle elele koşmak işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, sorunların teker teker aşılacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine inanılır.

Rüyada sevgilini başkasıyla elele görmek yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyi başkasıyla elele görmek umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle elele tutuştuğunu görmek rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments