Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kızı başkasıyla elele görmek

Rüyada sevdiğin kızı başkasıyla elele görmek

Rüyada sevdiğin kızı başkasıyla elele görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, uğradığı zararları telafi edeceğine, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, insanlara her türlü yardımı yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı başkasıyla elele gördüyseniz:

  • Sizin için önemli olan şeyleri hafife almamanızda fayda var.

Rüyada sevdiğin kızı başkasıyla elele görmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızla elele yürümek atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, bolluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinle elele gezmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, çevresinin güzel insanlarla dolacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinle elele görmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini başkasıyla elele görmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla elele görmek parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinle elele yürümek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine yorulur.

Rüyada sevgilisini başkasıyla elele görmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, borçlarının hafifleyeceğine, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments