Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle elele görmek

Rüyada eski sevgiliyle elele görmek

Rüyada eski sevgiliyle elele görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, kendi bildiğini okuyacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle elele gördüyseniz:

  • Gelir kaynaklarınızda tıkanıklıklar olabilir.Buna karşılık duygusal hayatınızda yeni bir heyecan yaşayabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyle elele yürümek sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, yüzün güleceğine, birikim yapma imkânı elde edeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle elele tutuştuğunu görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle elele görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, bol nimete kavuşulacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi başkasıyla elele görmek bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyi başkasıyla elele görmek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, ortaklı işlere iştirak edileceğine, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyle elele gezmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle elele tutuştuğunu görmek geniş geniş yaşayacağına, örnek insan olacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada sevgilini başkasıyla elele görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, iftiraya uğrayacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments