Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle elele olmak

Rüyada biriyle elele olmak

Rüyada biriyle elele olmak ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, bir daha kopmayacağına, istediği makama geleceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, sorunların üstüste geleceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına delalet eder.

Rüyada biriyle elele olmak gördüyseniz:

  • İş yerinizde oldu bittiye getirerek, üzerinize artı sorumluluklar yükleyebilirler.

Rüyada elele tutuşmak rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, çok başarılı adımlar atacağına inanılır.

Rüyada biriyle elele yürümek iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinle elele gezmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına işaret eder.

Rüyada iki kişinin elele tutuştuğunu görmek ortalığın karışacağına, çaresiz hallere düşeceğine, hasret çekenlerin buluşacağına rivayet eder.

Rüyada elele tutuşmak yapmak deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki kişiyi elele görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkekle elele yürümek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada sevgilini başkasıyla elele görmek sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments