Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elektronik eşya aldığını görmek

Rüyada elektronik eşya aldığını görmek

Rüyada elektronik eşya aldığını görmek korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada elektronik eşya aldığını gördüyseniz:

  • Duygularınızı dengede tutabilmeniz oldukça zordur.

Rüyada elektronik eşya aldığını görmek gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine yorulur.

Rüyada elektronik eşya görmek riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine yorulur.

Rüyada elektronik eşyalar görmek endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına delalet eder.

Rüyada elektronik gitar görmek ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, hastalıkların iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada elektronik gitar çalmak işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına alamet eder.

Rüyada elektronik sigara içmek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine inanılır.

Rüyada elektronik cihaz görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının yeni eşya aldığını görmek çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, rahat edilecek bir projeye girileceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments