Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elektronik eşya görmek

Rüyada elektronik eşya görmek

Rüyada elektronik eşya görmek iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada elektronik eşya gördüyseniz:

  • Kontrol dışına çıkan olay veya durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada elektronik eşya aldığını görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına işarettir.

Rüyada elektronik eşyalar görmek ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine inanılır.

Rüyada elektronik eşya görmek zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada elektronik sigara içmek yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine tabir olunur.

Rüyada elektronik cihaz görmek elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada elektronik gitar görmek düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada elektronik gitar çalmak işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına delalet eder.

Rüyada toplanmış ev eşyası görmek sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments