Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elektronik cihaz görmek

Rüyada elektronik cihaz görmek

Rüyada elektronik cihaz görmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada elektronik cihaz gördüyseniz:

  • Diğerlerini değiştirmeye çalışmak yerine kendinizi değiştirmeye veya kişisel gelişim çalışmalarına eğilmeniz daha yararlı sonuçlar almanızı sağlayabilir.

Rüyada elektronik cihaz görmek işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine rivayet eder.

Rüyada elektronik sigara içmek güzel huylarını terk edeceğine, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine yorulur.

Rüyada elektronik gitar görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına yorulur.

Rüyada elektronik gitar çalmak alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine işaret eder.

Rüyada elektronik eşya görmek bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, zahmete ve çileye düşeceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada elektronik eşya aldığını görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine alamet eder.

Rüyada elektronik eşyalar görmek kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, huşu içinde devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada pos cihazı görmek ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments