Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elektronik eşyalar görmek

Rüyada elektronik eşyalar görmek

Rüyada elektronik eşyalar görmek daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine işarettir.

Rüyada elektronik eşyalar gördüyseniz:

  • Alacağınız haberler eviniz veya ailenizle ilgili planlarınızı yürürlüğe koymanızı sağlayabilir.

Rüyada elektronik eşya görmek işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine alamet eder.

Rüyada elektronik eşya aldığını görmek uğursuzlukların kol gezeceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada elektronik eşyalar görmek her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına işarettir.

Rüyada elektronik cihaz görmek uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elektronik gitar çalmak yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına inanılır.

Rüyada elektronik sigara içmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, bereketin ve verimin geleceğine işarettir.

Rüyada elektronik gitar görmek pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, kudret ve destek olacağına işaret eder.

Rüyada az eşyalı ev görmek kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments