Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının yeni eşya aldığını görmek

Rüyada başkasının yeni eşya aldığını görmek

Rüyada başkasının yeni eşya aldığını görmek yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına inanılır.

Rüyada başkasının yeni eşya aldığını gördüyseniz:

  • Kendi işlerinize konsantre olmalı, biraz da kendinizi düşünmelisiniz.

Rüyada yeni eşya aldığını görmek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eve yeni eşya aldığını görmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, garanti olacak makama oturacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni eşyalar aldığını görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının yeni eşya aldığını görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev eşyası aldığını görmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşyalı ev aldığını görmek çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada elektronik eşya aldığını görmek gittiği yolda yalnız kalacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çeyizlik eşya aldığını görmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments