Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korkuya kapılmak

Rüyada korkuya kapılmak

Rüyada korkuya kapılmak uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, onlar için çabalayacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, zor zamanların ferahlığa çıkacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada korkuya kapılmak gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilirsiniz veya mevcut ilişkinizde yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Rüyada korkuya kapılmak büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, kötü gününden de geri duracağına yorulur.

Rüyada girdaba kapılmak ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada rüzgara kapılmak büyük başarıya ulaşılacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada denize kapılmak kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına rivayet eder.

Rüyada suya kapılmak elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine işarettir.

Rüyada nehre kapılmak maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına delalet eder.

Rüyada çamurlu sele kapılmak bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına yorulur.

Rüyada sulara kapılmak büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments