Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eldiven satmak

Rüyada eldiven satmak

Rüyada eldiven satmak eline geçen kazancı daha da arttıracağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, kısa sürede evlat sahibi olacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada eldiven satmak gördüyseniz:

  • Yeni aşklar da söz konusu olabilir.

Rüyada eldiven satmak varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, az maliyetle ticarete atılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada naylon eldiven görmek yeni bir eve taşınılacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına işaret eder.

Rüyada bere ve eldiven görmek rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, kararlar alacağına delalettir.

Rüyada tek eldiven görmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmaksız eldiven görmek zevki sefa içinde olacağına, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor eldiven görmek dinde bilginleşeceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına işaret etmektedir.

Rüyada atkı eldiven görmek kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı eldiven görmek iyi, hayırlı bir evlat olacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments