Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atkı eldiven görmek

Rüyada atkı eldiven görmek

Rüyada atkı eldiven görmek zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, problemleri teker teker çözeceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına yorulur.

Rüyada atkı eldiven gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri, belli bir malınızı veya ilişkinizi ilgilendiren konularda olmasını istediğiniz değişiklikleri tartışabilirsiniz.

Rüyada atkı eldiven görmek artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, ortaklıklar varsa da bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gri atkı görmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendine çeki düzen vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pembe atkı görmek önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine yorulur.

Rüyada atkı şapka görmek ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada atkı taktığını görmek iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah atkı görmek almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, unvan sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada boynuna atkı takmak takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, evindeki huzurun bozulacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil atkı görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments