Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bere ve eldiven görmek

Rüyada bere ve eldiven görmek

Rüyada bere ve eldiven görmek sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına yorulur.

Rüyada bere ve eldiven gördüyseniz:

  • Ne demek istediğinizi açıkça anlatabilirsiniz.

Rüyada bere ve eldiven görmek sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, rahat bir hayatı olacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bere eldiven görmek yaşananları unutturacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini yara bere içinde görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, başarılarının kalıcı olacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına delalet eder.

Rüyada yeşil bere görmek kısmetlerini de göremeyeceğine, kazanç elde edeceğine, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine delalet eder.

Rüyada yün bere görmek büyük bir üne sahip olunacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine inanılır.

Rüyada örgü bere görmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine işarettir.

Rüyada mavi bere takmak kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına işaret eder.

Rüyada pembe bere takmak başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments