Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmaksız eldiven görmek

Rüyada parmaksız eldiven görmek

Rüyada parmaksız eldiven görmek çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmaksız eldiven gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerde bulunmak veya yeni başlangıçlar yapmak konusunda tereddütleriniz olabilir.

Rüyada parmaksız eldiven görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada yünlü eldiven görmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, çok büyük zararlar edileceğine işarettir.

Rüyada gri eldiven görmek yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, yeni bir ortama girileceğine işaret eder.

Rüyada dantel eldiven görmek çok başarılı işlerin altına imza atacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada eldiveni görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada bebek eldiveni görmek çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebek eldiveni almak merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı kına eldiveni görmek aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments