Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı eldiven görmek

Rüyada kırmızı eldiven görmek

Rüyada kırmızı eldiven görmek hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, duygularının karşılığını alamayacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, hevesinin kursağında kalacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada kırmızı eldiven gördüyseniz:

  • Tecrübeli veya bilgili kişilere danışarak doğru yolu bulabilirsiniz.

Rüyada kırmızı kına eldiveni görmek çok iyi mevkilere geleceğine, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı eldiven takmak istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına işarettir.

Rüyada kırmızı eldiven görmek elin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada beyaz eldiven takmak sorunlarının sürekli artacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yün eldiven görmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kına eldiveni takmak bekarsa evleneceğine, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil eldiven giymek bolluk içinde yaşanacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına rivayet eder.

Rüyada siyah eldiven görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, istenmeyen olayların olacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments